Termeni si conditii

Programe-antivirus.ro este un magazin electronic (online) si reprezinta societatea comerciala Eurodata Serv SRL

Folosirea, incluzand aici vizitarea si cumpararea produselor de pe acest site implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare.

Definitii

"Societatea": proprietarul site-ul programe-antivirus.ro este Eurodata Serv SRL
"Client": oricare persoana fizica sau juridica care achizitioneaza produse de pe site-ul programe-antivirus.ro
"Site": adresa de internet programe-antivirus.ro
"Continut": toate informatiile aflate pe site (texte, fotografii, pictograme, preturi, etc)

Conditii de plata

Plata se poate face in urmatoarele moduri:

- numerar direct in magazinul nostru sau ramburs.

- ordin de plata/virament bancar in avans

- online cu cardul bancar VISA sau Mastercard

Plata in numerar, pentru produsele livrabile din stoc (termen de livrare maxim 2 zile pentru generarea licentei), se face la livrare, in lei, la valoarea din momentul confirmarii telefonice a comenzii.

Plata se face catre comisionarul care efectueaza livrarea. Pentru comenzile cu plata in numerar cu livrarea in Bucuresti sau alte localitati, plata se face integral in momentul livrarii.

Plata cu ordin de plata/virament bancar se va face in avans.

Plata online  cu cardul personal sau al firmei, se face in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA si MASTERCARD.

Nu se percepe comision suplimentar pentru tranzactii. Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, folosim platforma Plationline.ro

Pentru finalizarea tranzactiei, trebuie introduse datele necesare autorizarii tranzactiei in platforma de plati Plationline.ro

Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul platformei de plata Plationline.ro. Nu solicitam si nu stocam nici un fel de detalii referitoare la cardul clientului.


Pentru platile cu card bancar, tranzactia va aparea pe extrasul de cont al clientului platitor ca programe-antivirus

Sigla PlatiOnlineplati mastercardplati visa

LIVRAREA

NOTA: IN ACEST SITE GASITI NUMAI LICENTE ELECTRONICE PENTRU PROGRAME ANTIVIRUS SI SOLUTII ANTIMALWARE, DECI NU VOM FACE NICI O LIVRARE DE PRODUS FIZIC, CI VA VOM TRIMITE DOAR CHEILE DE LICENTIERE si indicatii pentru DOWNLOAD

Produsele, respectiv cheile de activare se vor trimite prin email, dupa confirmarea platii, la adresa de email indicata de client.

ATENTIE! : In cazul unor licente, activarea poate sa dureze pana la 2 zile lucratoare de la confirmarea platii.


RETURNAREA PRODUSELOR

Produsele de pe acest site NU sunt returnabile deoarece ele reprezinta licente software, nefiind produse fizice.

Nu vom rambursa sume de bani pentru platile care au fost efectuate si licentele trimise si activate.


CONFIDENTIALITATE

Respectam legile in vigoare privind confidentialitatea datelor. Ne angajam sa nu transmitem datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le folosim numai in scopul stabilirii contactului cu clientii nostri precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia. Nu incurajam SPAM-ul, nu furnizam adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vindem, nu oferim, nu facem schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulgam adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit. Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul nostru adresa sa de email poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza de date.


Copyright

Societatea isi asuma responsabilitatea pentru acuratetea informatiilor. Este interzisa accesarea site-ului de catre dispozitive sau programe automate, sau copierea si publicarea continutului de catre alte companii sau site-uri pentru a face comparatie sau analiza in vreun fel daca nu s-a primit acordul scris in prealabil.

Declinarea responsabilitatii

Societatea nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de software sau defectiuni ale serverului, precum si pentru consecintele datorate acestora.

Frauda

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului www.veterinaria.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul programe-antivirus.ro va fi considerata tentativa de fraudare si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au incercat acest fapt, sau celor care exploateaza eventualele erori ale aplicatiei.

Litigii

Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvat prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Romania.

Pentru informare si suport, va rugam sa ne contactati la urmatoarea adresa de e-mail: office@programe-antivirus.ro