Confidentialitate si protectia datelor personale

1. Termeni generali
Site-ul programe-antivirus.ro, este administrat de S.C. Eurodata Serv SRL, denumita in continuare Eurodata, cu sediul social in Bucuresti, str. Maior Coravu 27, sect.2, capital social 200 lei, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/3211/1997, avand Codul Unic de Inregistrare RO 9403236.

Utilizarea site-ului ca vizitator, inregistrarea ca utilizator si realizarea de cumparari de produse de pe site presupun implicit acceptarea acestor termeni si conditii, cu toate consecintele care decurg din aceasta.

Scopul pentru utilizarea site-ului este vizualizarea produselor si a informatiilor despre produse si magazin, precum si crearea unui cont si realizarea de cumparaturi de produse. Orice utilizare in alt scop nu este permisa.

Eurodata poate aduce la orice moment modificari asupra continutului site-ului, modificari de structura si accesibilitate, poate sista furnizarea informatiilor pe site, fara un acord prealabil si fara vreo notificare catre utilizatori sau catre terte persoane. De asemenea, Eurodata poate limita accesul la anumite parti din site, la anumite facilitati din site, poate aduce limitari de acces anumitor IP-uri fara notificari.


2. Drepturi de Autor
Intregul continut al site-ului: produse, poze, texte, logo-uri si alte date, sunt proprietatea Eurodata si/sau a Furnizorilor sai si este protejat de Legea nr. 8/1996, cu modificarile si completarile ulterioare - privind dreptul de autor si drepturile conexe, Legea nr. 84/1998 - privind marcile si indicatiile geografice si Legea nr. 129/1992, republicata - privind desenele si modelele industriale. Daca intampinati pe acest site probleme sau incalcari ale dreptului de proprietate intelectuala, va rugam sa ni le sesizati la adresa office[@]programe-antivirus.ro.

Accesul liber la site si la continutul site-ului si utilizarea lor sunt permise doar pentru uz personal, fara scop direct ori indirect comercial. Copierea, stocarea, modificarea ori transferarea cu orice titlu, in parte ori intreg a site-ului si/sau a continutului nu sunt permise fara acordul explicit, scris, al Furnizorului si sunt sanctionate potrivit legislatiei in vigoare.


3. Confidentialitatea si protectia datelor personale
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice Eurodata are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Eurodata Serv se conformeaza si REGULAMENTULUI (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 27 aprilie 2016, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.

Scopul colectarii datelor este furnizarea de bunuri si servicii, iar Eurodata garanteaza ca nu le va folosi sau prelucra in alte scopuri fara consimtamantul dumneavoastra.
Aceste date sunt stocate in conditii de siguranta, pe servere securizate, atat timp cat doriti sa va mentineti calitatea de client al acestui site.

In calitate de persoana fizica, client al site-ului nostru, aveti urmatoarele drepturi:

1. Sa cunoasteti datele personale stocate si prelucrate. Datele prelucrate pe site sunt: Nume, prenume, adresa, numar de telefon, adresa de email.
2. Scopul prelucrarii datelor. Datele sunt prelucrate in vederea emiterii facturii fiscale si expedierii comenzii la destinatar.
3. Sa cunoasteti durata stocarii datelor dvs. personale. Datele sunt stocate atat timp cat doriti sa va mentineti calitatea de client al acestui site.
4. Sa solicitati modificarea sau stergerea datelor personale. Daca doriti acest lucru, va rugam sa trimiteti un email cu titlul DGPR, la adresa de email office@reumpleri-cartuse.ro. In email trebuie sa specificati datele personale pe care le doriti sterse sau modificate, precum si parola de acces la site, ca sa va putem verifica identitatea. Va vom confirma prin email executarea operatiunii solicitate de dvs.
5. Sa fiti informat(a) si sa exprimati acordul sau dezacordul, in cazul in care dorim sa comunicam datele dvs. personale altor operatori, cu exceptia autoritatilor publice ale statului.
6. Sa va adresati autoritatii competente pe teritoriul Romaniei, Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

Mai multe informatii despre protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal puteti gasi pe site-ul Autoritatii Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal. Site-ul autoritatii este http://dataprotection.ro/.

Sunteti obligat(a) sa furnizati datele cerute, daca doriti sa comandati produse sau servicii pe acest site, acestea fiind necesare emiterii facturilor pentru bunurile livrate / serviciile prestate. Refuzul dvs. determina imposibilitatea livrarii.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii exclusive de catre operator si sunt comunicate numai autoritatilor publice ale statului, la solicitarea expresa a acestora.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale .

De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Datele dumneavoastra nu vor fi transferate in alte state. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Utilizatorul este in intregime responsabil pentru pastrarea confidentialitatii asupra contului si parolei asociate accesului la serviciile site-ului, conditionate de logare. In cazul accesarii neautorizate a contului de catre terte persoane, Eurodata nu isi asuma nici o responsabilitate fata de consectintele care pot aparea. Daca utilizatorul constata o utilizare neautorizata a contului sau, trebuie sa anunte Eurodata in cel mai scurt timp.


4. Declinarea responsabilitatilor
Accesarea si utilizarea site-ului se face pe proprie raspundere,iar in momentul utilizarii site-ului vizitatorii si utilizatorii accepta in mod expres si implicit termenii si conditiile stipulate in acest document.

Eurodata nu ofera nici o garantie, in ceea ce priveste functionarea acestui site, informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, produsele de pe site, precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Totusi, Eurodata se preocupa sa actualizeze informatiile si textele si produsele astfel incat cat sa fie cat mai putine erori.


5. Frauda
Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul va fi considerat o tentativa de fraudare a site-ului si va face obiectul unei plangeri penale impotriva aceluia sau acelora care au incercat acest fapt.


6. Utilizarea Cookie-urilor
Mentionam ca site-ul pe care il utilizati acum este sigur in materie de cookie-uri, iar noi utilizam cookie-uri doar in scopul de a putea sa preluam optiunile dvs. in vederea plasarii comenzilor si generarii de pagini personalizate pentru dvs.

Ce sunt Cookie-urile si la ce folosesc? Cookie-ul este un fisier text de mici dimensiuni, care este salvat la solicitarea serverului de internet catre browserul de internet care ruleaza pe terminalul unui utilizator. Cookie-ul este complet pasiv, nu contine programe software de nici un fel, nu poate accesa hard diskul dvs., NU este un virus sau spyware.

Coockie-urile folosesc la memorarea optiunilor unui utilizator, atunci cand navigheaza pe un site de internet. Sa presupunem ca pe site-ul nostru navigheaza doi utilizatori simultan. Cu ajutorul cookie-urilor si sesiunilor, noi ne asiguram ca fiecare utilizator vede doar produsele sale in cos, nu si pe ale celuilalt. De asemenea cookie-urile instalate de browser pe terminalul utilizatorului, retin preferintele de navigare pe site-ul nostru, ca sa poata oferi o experienta mai buna pentru clientii care revin pe site. Cookie-urile nu solicita informatii cu caracter personal si nu identifica datele personale ale utilizatorilor de internet.

Stergerea Cookie-urilor Browserul de internet utilizat, cum ar fi Chrome, Firefox, IE, etc., este setat implicit sa accepte coockie, ca sa poata functiona normal site-urile. Exista setari la fiecare browser, de stergere si blocare a cookie-urilor, dar acestea afecteaza functionarea normala a site-urilor si in special a magazinelor online.

Probleme de securitate Cookie-urile nu sunt virusi, dar pot fi folosite de virusi, deci este bine sa aveti atat browserele, cat si programul antivirus care ruleaza pe calculator updatate la zi.

7. Dispozitii finale
Ne rezervam dreptul de a modifica, revizui, completa aceste reguli in orice moment. Orice modificare va fi facuta publica in aceasta pagina si va intra efectiv in vigoare din momentul postarii ei pe site.

Orice litigiu aparut intre clienti si Furnizor va fi rezolvat prin cale amiabila. Daca aveti probleme legate de o comanda, de produse, de livrare sau de orice alta natura, ne puteti trimite email sau suna la numerele de telefon mentionate la pagina de contact.

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane, conform legislatiei in vigoare.